Amsterdam,
25
september
2017
|
13:50
Europe/Amsterdam

Nieuwe huurder in YinYang gebouw Utrecht

ASR Property Fund heeft een nieuwe huurder gecontracteerd voor gebouw YinYang aan de Euclideslaan 1 in Utrecht. Met Pharmaceutical Research Associates Group is een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 620 m² op de 1e verdieping van het gebouw. 19 Parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage maken ook deel uit van de overeenkomst.

YinYang is in 1991 gebouwd en in 2014 grondig gerenoveerd. Het was tot die tijd volledig in gebruik door EY. In opdracht van ASR Property Fund heeft CBRE het project management van de renovatie begeleid en is het object van single tenant naar multi tenant getransformeerd. Daarnaast is het duurzaamheidsniveau van het gebouw verhoogd naar een A-label.

De huurder werd tijdens deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. CBRE trad op als adviseur van de verhuurder.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.