Amsterdam,
07
november
2014
|
17:10
Europe/Amsterdam

Nieuwe huurders voor Bossche Woonboulevard

Rockspring heeft met drie retailers een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de nieuwbouw van de Bossche WoonBoulevard. Hiervan is circa 4.500 m² verhuurd aan MediaMarkt en circa 1.600 m² aan DMG voor haar formules Sanidirect en Keukenkampioen. De drie huurders zullen in het voorjaar van 2015 hun deuren openen. Het afgelopen jaar hebben HACO Wonen en Slapen, Bruynzeel Keukens en Jysk tevens hun deuren geopend.

De Bossche Boulevard is ondergebracht in het fonds PanEuropean Property De Bossche Boulevard (Netherlands) B.V. In maart 2015 wordt 10.000 m² nieuwbouw toegevoegd aan de al bestaande woonboulevard. Die groeit hiermee tot in totaal circa 50.000 m² winkelruimte.

De Bossche WoonBoulevard is een bekend fenomeen in Den Bosch. Sinds 2011 is het in eigendom van PanEuropean Property De Bossche Boulevard (Netherlands) B.V. Met de nieuwbouw verstevigt de kwaliteit van de boulevard waardoor bezoekersstromen zullen toenemen.

Momenteel is er in de nieuwbouw nog winkelruimte beschikbaar voor verhuur. Het gaat om 3 units van in totaal circa 2.900 m². Deelverhuur is ook mogelijk vanaf 500 m².

CBRE treedt op als adviseur van Rockspring.