Amsterdam,
20
juli
2022
|
08:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe huurders voor de Wapenrust

Huurders huren gezamenlijk circa 4.000m2 in het Apeldoornse kantoorgebouw

Kantoorgebouw de Wapenrust in Apeldoorn heeft twee nieuwe huurders aangetrokken. Met de komst van deze huurders is het gebouw nagenoeg volledig verhuurd.

Overheidsinstantie Centrum voor Veiligheid en Digitalisering (CVD) en technologiebedrijf Insight Entreprises nemen intrek in het moderne en hoogwaardige kantoorgebouw aan de Wapenrustlaan 11 31 in Apeldoorn. De voormalige huurder op de eerste verdieping, heeft door de coronapandemie een andere kantoorbehoefte, waardoor het CVD de volledige eerste verdieping zal huren.

Kantoorgebouw De Wapenrust kenmerkt zich door de bijzondere architectuur en bestaat uit 9.364 m2 verdeeld over 12 verdiepingen met onderliggende parkeergarage. Op de begane grond beschikt het gebouw over een luxe brasserie en vergadercentrum. Het gebouw is goed bereikbaar door de directe verbinding met de A50 en op loopafstand van het centrum van Apeldoorn, het NS-station, het winkelhart en restaurants.

CBRE adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.