Amsterdam,
07
september
2022
|
12:36
Europe/Amsterdam

Nieuwe kantoorruimte voor Princes Foods

Marktleider voor visconserven Princes heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met a.s.r. real estate voor ca. 663 m² in kantoorgebouw Willemswerf in Rotterdam. Princes is al sinds 1999 gehuisvest op deze locatie en verhuist nu naar een hoger gelegen verdieping van het gebouw.

De Willemswerf is gelegen aan de Boompjes 40 in Rotterdam. Het is een kantoorgebouw met een markante architectuur, ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. Van het gebouw zijn 17 etages ingericht als kantooretage, goed voor in totaal een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 37.000 m². In 2015 is het complex gemoderniseerd tot een full service multi-tenant gebouw met behoud van het oorspronkelijk karakter.

CBRE adviseerde de huurder Princes Foods bij de totstandkoming van deze transactie. De verhuurder werd begeleid door Cushman & Wakefield.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.