Amsterdam,
12
oktober
2022
|
15:07
Europe/Amsterdam

Nieuwe kantoorruimte voor TotalEnergies

Multi-energy bedrijf TotalEnergies heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Innova Investments uit Amsterdam namens haar Duitse cliënte Lloyd Fonds voor de huur van circa 7.350 m² kantoorruimte en 156 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw aan de Prinses Catharina-Amaliastraat 5 in Den Haag. TotalEnergies zat eerder gehuisvest op drie verschillende locaties in Den Haag en als onderdeel van de ‘One Roof” strategie worden de locaties nu samengevoegd op een nieuwe centrale locatie.

Het moderne kantoor is gelegen op een prominente zichtlocatie in het Haagse deelgebied Ypenburg met een goede ligging te midden van diverse uitvalswegen. Het gebouw werd in 2012 ontwikkeld door OVG en bevat ruim 9.000 m² kantoorruimte, verdeeld over 9 bouwlagen en biedt daarbij volop parkeermogelijkheden.

Huurder TotalEnergies werd in deze transactie geadviseerd door CBRE. Innova Investments, namens Lloyd Fonds werd bij de totstandkoming van de transactie geadviseerd door RBM Real Estate.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.