Amsterdam,
19
februari
2018
|
09:56
Europe/Amsterdam

Nieuwe woonzorglocatie in Nijverdal voor Wonen bij September

Woonzorgcentrum Nijverdal

Wonen bij September, een innovatieve organisatie voor kleinschalige particuliere woonzorg voor mensen met geheugenproblemen, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Aedifica Nederland voor een nieuwe woonzorglocatie met twintig appartementen in Nijverdal. Het gebouw wordt ontwikkeld door Thuismakers, dat een realisatieovereenkomst heeft gesloten met Aedifica. De te ontwikkelen woonzorglocatie is gelegen aan de Salomonsonstraat 51.

De nieuwe woonzorglocatie zal plaats bieden aan 20 bewoners. Het project zal naar verwachting eind 2018/ begin 2019 worden voltooid. Wonen bij September heeft zeven locaties in gebruik, verspreid over heel Nederland. Het komende jaar worden er meerdere nieuwe locaties in ontwikkeling genomen. Daarnaast is de organisatie actief op zoek naar extra nieuwe locaties in Nederland. Met het sluiten van de overeenkomst met Aedifica, Belgische Real Estate Investment Trust (REIT ), heeft Wonen bij September een nieuwe samenwerkingspartner toegevoegd om deze ambitie te verwezenlijken.

Wonen bij September is ontstaan uit de behoefte dat er meer kwaliteit geleverd moet worden met meer liefde en warmte in het dagelijks leven van ouderen met geheugenproblemen. De locaties zijn daarom kleinschalige woonhuizen waar mensen alle benodigde ondersteuning krijgen. De woonzorglocatie is toegankelijk voor een bredere groep personen, niet alleen vermogende ouderen.

CBRE adviseerde Wonen bij September bij deze transactie. Dudok bouw en vastgoedrecht heeft Wonen bij September juridisch bijgestaan. Aedifica is tijdens deze transactie op juridisch gebied begeleid door Stibbe.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.