Amsterdam,
17
augustus
2015
|
14:52
Europe/Amsterdam

NIKKIE opent zevende winkel in Haarlem

Fashion label NIKKIE opent binnenkort aan de Barteljorisstraat 13 in Haarlem. Het is de 7e winkel van modeontwerpster Nikkie Plessen. Met de verhuurder werd een langjarige huurovereenkomst getekend voor winkelruimte op de begane grond.

De Barteljorisstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van nationale en internationale retailers in het midden- en hoge segment. NIKKIE heeft verkooppunten in vijftien landen en winkels in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam, Groningen en Antwerpen.

CBRE behartigt de belangen van NIKKIE. De verhuurder werd bijgestaan door Bouman Visscher van Limbeek.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.