Amsterdam,
08
januari
2016
|
12:48
Europe/Amsterdam

NIMD verlengt huurovereenkomst in Haagse Passage


Het Nederlands Instituut voor Meerpartijen Democratie (NIMD) en a.s.r. vastgoed vermogensbeheer zijn een langjarige verlenging overeengekomen voor circa 940 m² kantoorruimte in de Passage 31 in Den Haag.

De verhuurder werd tijdens de heronderhandelingen bijgestaan door JNW Makelaars. CBRE trad op als adviseur van de huurder.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.