Amsterdam,
04
augustus
2017
|
15:48
Europe/Amsterdam

Northstar Realty Europe verlengt huurcontract met Deloitte in Maastoren Rotterdam

NorthStar Realty Europe is met huurder Deloitte een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in de Maastoren aan de Wilhelminakade 1-103 in Rotterdam. De verlenging heeft betrekking op 22.585 m² kantoorruimte, 962 m² archiefruimte en 435 parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage.

De Maastoren is met haar 44 verdiepingen en 165 meter hoogte een beeldbepalend landmark building in Rotterdam en tevens het hoogste gebouw van Nederland. Het gebouw, gelegen op de Rotterdamse Kop van Zuid, werd ontwikkeld door OVG en in 2010 opgeleverd aan haar gebruikers. Als onderdeel van de verlenging zijn partijen een verdere upgrade en verbetering van het gebouw overeengekomen. De verhuurder realiseert hiermee een verbeterde, levendige en bruisende multi-tenant entree en receptie op de begane grond.

Huurder Deloitte werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE. Savills adviseerde verhuurder NorthStar Realty Europe bij de huurverlenging en renovatieplannen en is tevens verantwoordelijk voor het property management.

Dit persbericht is uitgebracht door Northstar Realty Europe.