17
juli
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

NS Stations verhuurt 756 vm aan het Moreelsepark in Utrecht

De samenwerkende cardiologie gerelateerde stichtingen NVVC, CVOI, WCN en NCDR hebben gezamenlijk circa m² kantoorruimte gehuurd op de tweede verdieping van het monumentale kantoorgebouw HGB1, gelegen aan het Moreelsepark 1 te Utrecht.

De samenwerkende stichtingen hadden de wens om binnen het stationsgebied van Utrecht te blijven, vanwege de centrale ligging en zeer goede bereikbaarheid. Ook de keuze van de verhuurder om het gebouw grondig te renoveren speelde een rol in het keuzeproces.
Tijdens de renovatie worden de entree en algemene ruimtes van het gebouw, de kantoorverdiepingen en de klimaatinstallatie verbeterd. De ruime kantoorvloeren zijn geschikt om zowel innovatieve als traditionele werkplekconcepten toe te passen en stellen de samenwerkende stichtingen in staat zich op één verdieping te vestigen.

De verhuurder is Basisfonds Stationslocaties, welke wordt vertegenwoordigd door haar assetmanager NS Stations. De vastgoedportefeuille van Basisfonds Stationslocaties is een hoogwaardige portefeuille met voornamelijk kantoorgebouwen op uitsluitend stationslocaties in Nederland.

Keus Makelaardij trad tijdens de onderhandelingen op namens de hurende stichtingen. NS Stations werd geadviseerd door CBRE. De verantwoordelijkheid voor de verhuur van het HGB1 ligt in collegiale handen van JLL en CBRE.