Zwolle,
10
november
2020
|
11:03
Europe/Amsterdam

Nysingh advocaten en notarissen kiest voor Zwolle Trade Center

Na jarenlang gehuisvest te zijn aan de Burgermeester Roelenweg kiest Nysingh advocaten en notarissen (hierna Nysingh) ervoor om haar Zwolse kantoor te verhuizen naar het Zwolle Trade Center aan de Grote Voort. Nysingh gaat hier per 1 oktober 2021 langjarig circa 1.700 m² kantoorruimte huren, op de 18e en 19e verdieping.

De verhuizing is onderdeel van de rebranding van Nysingh. Hierbij hoort onder andere een nieuwe huisstijl en ook wordt de opzet van de verschillende kantoren waar mogelijk herzien. Onlangs gebeurde dat al op de kantoren in Arnhem en Utrecht en ditmaal is Zwolle aan de beurt.

Ontmoetingsplaats

Nysingh wil als werkgever het kantoor inzetten als ontmoetingsplaats waar communiceren en samenwerken centraal staan. Daarnaast is het niet alleen belangrijk om nieuw talent aan te trekken, maar ook te behouden. Dit alles is in het huidige kantoor niet meer mogelijk en economisch onverantwoord om door te voeren.

Hoogstgelegen advocatenkantoor

Na een intensieve zoektocht kiest Nysingh daarom voor de 18e en 19e verdieping van het Zwolle Trade Center. Daarmee wordt Nysingh voor nu het ‘hoogstgelegen’ advocatenkantoor van Zwolle. De moderne lay-out van het gebouw in combinatie met een kolomvrije indeling maakt het mogelijk volledig vrij te zijn in de opzet van de nieuwe kantoorvloeren. Tevens worden beide verdiepingen met elkaar verbonden door een interne open trapverbinding en zal ook de verhuurder bijdragen aan een upgrade van de entreehal op de begane grond.

Gertjan Lubbers, voorzitter van de Raad van Bestuur van Nysingh: “Dit nieuwe kantoor gaat ons de boost geven die we zoeken. De plek, het prachtige uitzicht en de frisse kantoorvloeren ondersteunen het primaire proces zoals we dat willen.”

Nysingh werd in deze transactie bijgestaan door CBRE Zwolle. Verhuurder Spoolderwerk werd geadviseerd door Recim.