Amsterdam,
22
februari
2016
|
16:46
Europe/Amsterdam

Nysingh Advocaten-Notarissen blijft aan de Velperweg in Arnhem

INTERNOS Global Investors is voor haar Dutch Active Fund een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen met Nysingh Advocaten-Notarissen voor circa 2.745 m² kantoorruimte, 295 m² archiefruimte en 32 parkeerplaatsen in gebouw Rijnstede aan de Velperweg 10 in Arnhem. Nysingh Advocaten-Notarissen is een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheden. In de nabije omgeving zijn diverse grote kantoorgebruikers gehuisvest zoals Dirkzwager Advocaten en Notarissen, Van Lanschot Bankiers, ING en Akzo.

Wilma van Ingen, voorzitter Raad van Bestuur van Nysingh Advocaten-Notarissen: ‘Wij zijn erg tevreden over de verlenging van ons huurcontract op deze centrale locatie. Onze relaties en medewerkers moeten ons kantoor gemakkelijk kunnen bereiken. Door de aanwezigheid van diverse OV-knooppunten en de A12 en A50 wordt dit optimaal gefaciliteerd. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat Rijnstede een kwalitatief goed gebouw is en een duurzaam karakter heeft en beschikt over een Energielabel A.’

Nysingh Advocaten–Notarissen werd tijdens de heronderhandeling geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.