Amsterdam,
22
mei
2017
|
09:46
Europe/Amsterdam

Nysingh opent kantoor in Utrecht

Nysingh advocaten-notarissen opent een kantoor aan de Utrechtse Maliebaan 83. De juridische dienstverlener heeft hiervoor een langjarig huurcontract afgesloten met verhuurder MRIJ C.V.

De overeenkomst heeft betrekking op circa 400 m² kantoorruimte op de 2e en 3e verdieping en 6 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De kantoorruimte wordt geheel gerenoveerd opgeleverd. Nysingh zal vanaf de zomer actief zijn vanuit de Domstad. Na kantoren in Apeldoorn, Zwolle en Arnhem verstevigt Nysingh met de opening van dit kantoor haar landelijke positie. De Maliebaan is met haar statige, historische panden en prachtige bomenrij een bijzondere kantorenlocatie. Het pand op nummer 83 stamt uit 1883.

Verhuurder MRIJ C.V. werd geadviseerd door Statement Real Estate. CBRE trad op als adviseur van de huurder.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.