Amsterdam,
19
mei
2022
|
07:59
Europe/Amsterdam

OCP verkoopt Binnenwegplein-complex in Rotterdam aan Being en CommonWealth Investments

Amsterdam – 18 mei 2022 Orange Capital Partners (OCP) heeft namens DELA Vastgoed het winkelcomplex aan Binnenwegplein 12-20 in het centrum van Rotterdam verkocht aan Being en CommonWealth Investments.

Het complex bestaat uit circa 5.000 m² verspreid over vier verdiepingen. De winkels zijn onder andere verhuurd aan Kruidvat, Bristol, ANWB, Zeeman en Dunkin’.

Verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door Houthoff. Koper werd commercieel geadviseerd door CityState en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Boilerplate

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Over Being

Als onderdeel van een nieuwe generatie ontwikkelaars heeft Being de ambitie om het anders te doen. We ontwikkelen duurzame gebieden die mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Omgevingen die gemeenschapszin en groei stimuleren, en waar iedereen zich goed voelt, zowel mentaal als fysiek. Dit alles doen we met een lange termijnvisie, zodat het positieve effect ook generaties na ons voelbaar is. Want we zijn overtuigd van het idee dat we allemaal onderdeel zijn van something bigger.

Over Commonwealth Investments

CommonWealth Investments is een multi-client investment office. Zij investeert namens een aantal vermogende families in private equity en vastgoedontwikkeling.