Amsterdam,
05
januari
2021
|
09:21
Europe/Amsterdam

OCP verkoopt winkelcentra in Tubbergen en Den Haag aan Heeneman & Partners

Orange Capital Partners (OCP) heeft twee wijkwinkelcentra, in Tubbergen (Eendracht) en Den Haag (Hildo Kroplaan), verkocht aan Heeneman & Partners, die deze als fondsbeheerder heeft gekocht namens supermarktfonds.nl.

Het winkelcentrum in Tubbergen bestaat uit supermarkt Plus en twee lokale winkels, samen ongeveer 2.650 m². Het winkelcentrum in Den Haag ligt in de wijk Houtwijk. Dit centrum bestaat uit supermarkt Albert Heijn, een lokale supermarkt en een restaurant, en omvat ongeveer 2.650 m². Beide supermarkten zijn door OCP herontwikkeld en langjarig verhuurd.

Deze winkelcentra zijn onderdeel van een grotere portefeuille met convenience gedreven winkelcentra, die OCP samen met CBRE momenteel op de markt brengt. Naar verwachting volgen meerdere verkopen uit deze portefeuille in 2021.

De verkoper werd op commercieel vlak geadviseerd door CBRE en juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff. De koper werd juridisch bijgestaan door Lexence.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.