Amsterdam,
03
mei
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

OCP verkoopt winkelcentrum De Kerverij in Valkenswaard

Orange Capital Partners (OCP) heeft winkelcentrum De Kerverij in Valkenswaard verkocht aan Bureau Aard.

Winkelcentrum De Kerverij in Valkenswaard omvat 15 winkelunits met een bruto vloeroppervlakte van ongeveer 7.400 m2 en een overdekte passage. Onder andere Lidl, Action, C&A en Gall&Gall behoren tot de huurders.

Bureau Aard is reeds actief in Valkenswaard en voegt het winkelcentrum toe aan haar eigen portefeuille. Met haar lokale betrokkenheid enerzijds en haar ervaring en netwerk anderzijds, verwacht zij van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor het winkelcentrum.

Verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff. Koper werd bijgestaan door RSP Makelaars.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.