Amsterdam,
10
oktober
2018
|
09:30
Europe/Amsterdam

Onderwijsinstelling Luzac huurt ca. 1.500 m2 onderwijsruimte in kantoorobject Leiden

Luzac College-Lyceum is een langjarige verbintenis aangegaan voor de huur van ca. 1.500 m2 v.v.o. aan de Bargelaan 180 in Leiden. De ruimte is gelegen in het inspirerende en lichte LEVEL: een multifunctioneel gebouw van 34.000 m2 direct gelegen naast Leiden Centraal Station.

Luzac gaat het gehuurde gebruiken als onderwijsruimte. CBRE adviseerde verhuurder GREEN. De huurder werd geadviseerd door JLL.

Level beschikt over twee grote atria met open trappen en 12 verdiepingen met grote vloervelden. De volledig glazen gevels en daken, gecombineerd met het witte interieur, zorgen voor een bijzonder binnenklimaat met veel natuurlijk licht. Het gebouw is ontworpen door MVSA-architecten en is in 2013 opgeleverd. LEVEL omvat onder meer kantoorruimte, een hotel, restaurant, vergaderfaciliteiten, een zorghotel en een businesscenter. Onder het gebouw bevindt zich een tweelaagse parkeergarage en een fietsenstalling.

Eerder dit jaar huurde de gemeente Leiden al ruim 10.500 m² in LEVEL.

Volg CBRE via Twitter: @CBRE_EMEA en @CBRENederland

Over GREEN

GREEN Real Estate B.V. uit Alphen aan den Rijn ontstond in oktober 2005 met de samenwerking van ondernemer Jan Zeeman en Aart Jan Verdoold. 

Het doel van de onderneming is het vermogen van de familie Zeeman te structureren in vastgoed. GREEN is onderdeel van het familiebedrijf Zeeman dat ondernemerschap hoog in het vaandel heeft. Centraal in de filosofie van GREEN staat haar verantwoordelijkheid voor de juiste samenhang tussen gebouw, locatie, omgeving en gebruiker. Met deze benadering van vastgoed dragen wij bij aan een inspirerende werk-, leer- en woonomgeving. GREEN is actief in diverse markten zoals retail, onderwijs en maatschappelijk vastgoed. Kijk op www.green.nl

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.