Amsterdam,
08
december
2016
|
10:43
Europe/Amsterdam

ONLY huurt winkelruimte in Struytse Hoeck in Hellevoetsluis

Per 1 november 2016 huurt ONLY Stores Holland B.V. winkelruimte in de Struytse Hoeck te Hellevoetsluis. Zij hebben hiervoor een langjarig huurcontract getekend dat betrekking heeft op circa 155 m² winkelruimte op de begane grond van het winkelcentrum (Struytse Hoeck 62A). De winkel is inmiddels geopend.

Winkelcentrum de Struytse Hoeck is het kernwinkelgebied van Hellevoetsluis. Hellevoetsluis heeft voor wat betreft het bedienen van consumenten een regionale functie. Met de komst van internationale dameskledingformule ONLY wordt de positie van het winkelcentrum op het gebied van mode verder versterkt. Momenteel is er in de Struytse Hoeck nog een unit van circa 250 m² in de passage beschikbaar voor de verhuur.

Vastgoedadviseur CBRE bracht in collegiale samenwerking met SWECO de transactie namens verhuurder tot stand.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.