Amsterdam,
01
februari
2022
|
12:18
Europe/Amsterdam

Orange Capital Partners verkoopt drie winkelobjecten in Haarlem, Zwolle en Maastricht

Orange Capital Partners (OCP) heeft namens DELA Vastgoed drie winkelobjecten en 14 bovengelegen appartementen verkocht aan een particuliere belegger. Het verkochte is onderdeel van de Monopoly portefeuille waar OCP verantwoordelijk voor is. De drie winkelobjecten betreffen allen iconische panden op A1-locaties in de steden Haarlem (Grote Houtstraat), Zwolle (Diezerstraat) en Maastricht (Kleine Staat). De panden zijn verhuurd aan ZARA en Stradivarius. Deze transactie maakt deel uit van een breder verkoopprogramma van de portefeuille.

De verkoper werd commercieel bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Houthoff. Koper werd bijgestaan door MOOT Real Estate.

Over OCP
Orange Capital Partners (OCP) is een onafhankelijke vastgoedinvesteerder opgericht in 2014. OCP treedt op als partner voor pensioenfondsen, investeringsbanken en family offices. OCP  is een actieve speler in haar markten en gespecialiseerd in het verwerven en beheren van haar investeringen. Sinds de oprichting heeft ze meer dan €5,0 miljard aan vastgoedtransacties uitgevoerd voor haar verschillende partners.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.