Amsterdam,
23
november
2015
|
10:43
Europe/Amsterdam

Orion complex in Hoofddorp verwelkomt nieuwe huurder

Commerz Real Investmentgesellschaft heeft een nieuwe huurder gecontracteerd voor kantoorruimte in gebouw B van het Orion complex aan de Siriusdreef 70-72 in Hoofddorp. NTT Europe huurt circa 900 m² op de tweede verdieping, voor een periode van vijf jaar. NTT Europe is een volledige dochteronderneming van NTT Communications, dat hoogwaardige ICT-oplossingen biedt aan diverse bedrijven wereldwijd. De huurovereenkomst heeft ook betrekking op 27 bijbehorende parkeerplaatsen. Het object beschikt over een totaal metrage van circa 2.700 m² VVO. Na ingebruikname van de kantoorruimte door NTT is er nog circa 900 m² op de eerste verdieping voor de verhuur beschikbaar.

Orion is een multi-tenant kantorencomplex dat bestaat uit drie geschakelde gebouwen waarin onder meer de huurders PostNL, CGI en Hertz gevestigd zijn. Het ligt op Beukenhorst-Oost, een belangrijk kantorenpark in de regio Schiphol met een voorraad van circa 193.000 m² kantoorruimte. De bereikbaarheid is door de ligging dichtbij de snelweg (A4) en diverse openbaar vervoerverbindingen erg goed.

Verhuurder Commerz Real werd tijdens deze transactie geadviseerd door CBRE. De collegiale verhuur van het complex in handen van BT Makelaars en CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.