Amsterdam,
13
september
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Orion in Amersfoort krijgt nieuwe huurder

SAVE Jeugdbescherming vindt nieuwe locatie in Amersfoort

Maatschappelijke organisatie SAVE Jeugdbescherming heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met Larmag Real Estate 6 voor ca. 660 m² in kantoorgebouw Orion in Amersfoort.

SAVE Jeugdbescherming is onderdeel van Samen Veilig Midden-Nederland. Zij komt in beeld als er zorgen zijn over de veiligheid of ontwikkeling van een kind of jongere en voeren onder andere maatregelen uit op het gebied van jeugdbescherming en jeugdreclassering. Er is voor het kantoorgebouw aan de Spaceshuttle 52 in Amersfoort gekozen vanwege de goede bereikbaarheid, de uitstekende ligging en de vele parkeermogelijkheden.

Met de intrede van deze huurder in Gebouw Orion is het kantoorgebouw volledig verhuurd.

CBRE adviseerde de verhuurder Larmag Real Estate 6 B.V. bij de totstandkoming van deze transactie. Stichting Samen Veilig Midden-Nederland werd begeleid door Huurdersland.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.