17
juli
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Oudkerk verlengt huurovereenkomst aan de Boompjes in Rotterdam

Oudkerk B.V. heeft haar huurovereenkomst voor circa 1.067 m² kantoorruimte en 19 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw aan de Boompjes 547-552 verlengd met verhuurder Grouwels.

Het gehuurde maakt deel uit van een groter complex dat bestaat uit circa 8.687 m² commerciële ruimte, 336 appartementen en twee inpandige parkeergarages. Grouwels heeft dit complex eerder dit jaar verworven van Vesteda.

Als onderdeel van de langjarige huurverlenging is tussen partijen overeengekomen dat het gehuurde volledig zal worden gerenoveerd waarbij Oudkerk haar eigen inrichting geheel zal aanpassen aan haar huidige Programma van Eisen.

Oudkerk B.V. is een maritieme dienstverlener in de Nederlandse en Belgische zeehavens waarbij de nadruk ligt op de offshore industrie en de afhandeling van droge bulkgoederen.

Oudkerk werd bij de totstandkoming van haar Programma van Eisen en de huurtransactie integraal geadviseerd door CBRE. Rietmeijer Concept + Interior Design, CBRE’s designmerk, is verantwoordelijk voor de renovatie van het gehuurde en de realisatie van de nieuwe inrichting. Verhuurder Grouwels werd geadviseerd door Sentjens Vastgoed Advisering.