Amsterdam,
06
juni
2016
|
12:37
Europe/Amsterdam

Park de Griffioen koopt appartementencomplex in Zwolle

Park de Griffioen B.V. heeft appartementencomplex Het Vizier in Zwolle gekocht van D.G.S. v.o.f.
Het Vizier is een relatief jong appartementencomplex (bouwjaar 2002) dat bestaat uit 24 appartementen met een omvang die varieert van circa 100-165 m². 24 Parkeerplaatsen en bergingen in de onderliggende garage maken ook deel uit van het koopcontract. Alle woningen beschikken over een balkon of terras met ligging op het zuiden of westen.

Het complex ligt in de wijk Stadshagen in Zwolle (Fonteinkruid 13 t/m 59). Deze wijk ligt aan de noordwestzijde van Zwolle en telt 22.810 inwoners. Stadshagen kenmerkt zich door een jonge bevolking, 35,3% bestaat uit de leeftijdsgroep 25-45 jarigen.

Lokin Tamse adviseerde de verkoper tijdens deze transactie. TW Residential en CBRE traden op als adviseur van Park de Griffioen B.V.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.