Amsterdam,
23
maart
2018
|
12:15
Europe/Amsterdam

ParkBee en CBRE openen een nieuwe parkeerlocatie in Amsterdam Oost

ParkBee, het proptech bedrijf dat private parkeerlocaties toegankelijk maakt voor het grote publiek, opent samen met vastgoedadviseur CBRE een nieuw parkeerterrein in Amsterdam. Met de komst van ParkBee Student Hotel aan de Vrolikstraat in Amsterdam Oost staat de teller van het aantal ParkBee locaties in de regio Amsterdam op twintig.

ParkBee en CBRE hebben hun handen ineengeslagen om het steeds groter wordende parkeerprobleem tegen te staan. Door bestaande parkeerlocaties efficiënter te benutten wordt niet alleen het milieu minder belast, maar blijft de stad ook bereikbaar. Bovendien kan de vastgoedeigenaar extra inkomen genereren met zijn parkeerplekken. Eerder werkten ParkBee en CBRE al succesvol samen op de kantoorlocaties ‘Mondriaantoren’ in Amsterdam en ‘Winthontlaan’ in Utrecht. Nu is hier de nieuwe parkeerlocatie in Amsterdam Oost aan toegevoegd.

Tegenover de Wibautstraat kan de Parkmobile en Park-line gebruiker voordelig parkeren bij ParkBee Student Hotel. Er zijn vijfentwintig parkeerplekken beschikbaar voor een gereduceerd tarief. De hoteleigenaar krijgt toegang tot het management portal van het ParkBee systeem zodat het aantal plaatsen, indien nodig, flexibel wordt beheerd. Het parkeertarief is 50% goedkoper dan het straattarief.  De parkeerlocatie is sinds medio januari geopend en wordt nu al goed gevonden.

‘Deze locatie is heel geschikt voor ParkBee’ legt Wouter de Bruijne van ParkBee uit: ‘Goed bereikbaar en in een gebied waar zowel van zakelijke gebruikers, bewoners als toeristen veel vraag naar parkeren is. Erg mooi dat de samenwerking met CBRE meteen zijn vruchten afwerpt.’

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.