Amsterdam,
03
augustus
2022
|
10:20
Europe/Amsterdam

Particuliere belegger koopt Amsterdamse vastgoedportefeuille

Particuliere belegger koopt Amsterdamse vastgoedportefeuille van een consortium van particuliere beleggers (deels vanuit privé, deels vanuit EAVP B.V.).

De portefeuille bestaat uit elf winkelruimtes gelegen aan de Haarlemmerdijk en de Spaarndammerstraat in Amsterdam. Onderdeel van de portefeuille zijn drie supermarkten.

Koper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door NewGround Law. Verkoper werd commercieel geadviseerd door Brickstone en juridisch bijgestaan door Mobius Advocaten.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.