Amsterdam,
28
september
2020
|
12:28
Europe/Amsterdam

Particuliere belegger verkoopt supermarkt en acht appartementen

Namens een particuliere belegger heeft CBRE een supermarkt met acht bovengelegen appartementen in Leeuwarden verkocht. Het winkelobject bestaat uit circa 4.500 m² en is verhuurd aan Ahold. De appartementen zijn elk ongeveer 90 m² groot. Het object ligt aan de Emmakade, dicht bij het centrum in de Oranjewijk.

De verkoper werd geadviseerd door CBRE en Lubbers&Dijk. De koper werd bijgestaan door Wagenhof Bedrijfsmakelaars en Notariaat Beumer Kwantes.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.