Amsterdam,
29
februari
2024
|
16:20
Europe/Amsterdam

Particuliere belegger verwerft supermarkt Stadhoudersplein Wassenaar

Media Contact: Irene Martini

Een particuliere belegger heeft haar vastgoedportefeuille uitgebreid met de aankoop van een Albert Heijn supermarkt in Wassenaar.

De Albert Heijn aan het Stadhoudersplein 2-4 betreft een centraal gelegen supermarkt in het centrum van Wassenaar. De recent verbouwde winkel bestaat uit circa 3.300 m2 verhuurbare vloeroppervlakte en is langjarig verhuurd aan Albert Heijn.  

Verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch vertegenwoordigd door Lexence.  

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

11
april
2024
| 17:17 Europe/Amsterdam

Brits mode- en retailbedrijf Frasers Group staat op het punt om de fysieke winkelpanden en alle aandelen van sportmodeketen Twin Sport Holding over te nemen. Daarnaast is  Frasers Group ook in onderhandeling om ruim tien voormalige

09
april
2024
| 10:00 Europe/Amsterdam

Een particuliere belegger heeft het winkelobject aan de Hoofdstraat 97 / Mariastraat 2 te Apeldoorn verworven.

Het verkochte betreft 2 winkels, waarvan 1 leeg, en 4 gesplitste bovenwoningen, waarvan 3 leeg. De

09
april
2024
| 07:50 Europe/Amsterdam

Urban Interest heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met Rains voor de huur van een winkelruimte van ca. 433 m² (waarvan ca. 98 m² winkelruimte op de begane grond) gelegen aan Noordeinde 48 in het centrum van Den

08
april
2024
| 13:58 Europe/Amsterdam

M7 heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Mr. B.M. Telderstraat 13 in Arnhem verkocht aan een particuliere belegger.

Het kantoorgebouw ligt op kantorenpark ‘Gelderse Poort’, in het zuiden van Arnhem. De Mr. B.M.