Amsterdam,
10
mei
2016
|
14:01
Europe/Amsterdam

Particuliere belegger verwerft wooncomplex de Nieuwe Baten in Nieuwegein

Een particuliere belegger heeft appartementencomplex De Nieuwe Baten in Nieuwegein gekocht van Stichting de Baten. Het betreft een relatief nieuw complex dat bestaat uit 30 verhuurde 3-kamerwoningen met een omvang die varieert van circa 95 tot 104 m² GO. De koopovereenkomst heeft ook betrekking op 30 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. De koopprijs is € 4,25 miljoen.

 

 

 

 

 

 

 

De Nieuwe Baten ligt in de wijk Batau-Noord, vlakbij winkelcentrum Muntplein. In het gebouw bevinden zich ook een activiteitencentrum en binnentuin.

Statement Real Estate trad op als adviseur van Stichting de Baten. CBRE heeft de koper geadviseerd.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.