27
december
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Pathe Theatres en Simon Kucher & Partners kiezen voor Eurocenter II

Pathé Theatres B.V. heeft met Stichting Philips Pensioenfonds getekend voor een uitbreiding en verlenging van haar huidige huurovereenkomst in Eurocenter II aan de Barbara Strozzilaan.

Het Nederlandse hoofdkantoor van de internationale keten van bioscopen heeft daarmee een omvang van 1.250 m² gelegen op de 12e en 13e verdieping.

Internationaal strategisch adviesbureau Simon Kucher & Partners heeft daarnaast een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Stichting Philips Pensioenfonds voor circa 600 m² kantoorruimte op de 9de verdieping van Eurocenter II.

Het complex van Eurocenter bestaat uit één woontoren en twee kantoortorens van verschillende hoogte. De twee kantoortorens omvatten in totaal circa 21.400 m² kantoorruimte. De hoogste toren van 55 meter biedt uitzicht over Amsterdam en de Zuidas. Eurocenter I is in gebruik als hoofdkantoor van de BinckBank.

CBRE trad bij beide transacties op als adviseur van de verhuurder. De verhuur van Eurocenter is in collegiale handen van CBRE en Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.