Utrecht,
23
juli
2019
|
13:24
Europe/Amsterdam

PCOU Willibrord huurt 2.500 m² aan Atoomweg Utrecht

PCOU Willibrord gaat 2.500 m² aan kantoorruimte onderhuren aan de Atoomweg 111 in Utrecht. De stichting met 31 scholen voor basis- en (voortgezet) speciaal onderwijs en 11 scholen voor voortgezet onderwijs heeft daarvoor een contract getekend met onderverhuurder Kuehne + Nagel.

Na verplaatsing van een aantal afdelingen van Kuehne + Nagel naar hun hoofdkantoor in Rotterdam, kwam er ruimte vrij in het kantoorpand van circa 4.000 m², welke aan een logistiek centrum van circa 45.000 m² is gelegen. Alle beschikbare ruimte is nu verhuurd, Kuehne + Nagel blijft het resterende deel huren.

Azzouz Penninger, medewerker Facility en Huisvesting PCOU Willibrord: “We zijn blij met onze nieuwe huisvesting en bedanken CBRE voor hun prettige samenwerking.”

Het kantoor met logistiek complex aan de Atoomweg ligt op het bedrijventerrein Lage Weide. Hier zijn onder andere bedrijven gevestigd als Hema, Ziggo en Polaroid Eyewear Nederland. Het pand is goed bereikbaar vanaf de A2 en de noordelijke rondweg om Utrecht

CBRE adviseerde de onderverhuurder Kuehne + Nagel bij deze huurovereenkomst.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.