Utrecht,
27
januari
2020
|
11:56
Europe/Amsterdam

Pegamento huurt 1160 m² op landgoed De Breul in Zeist

Softwarebedrijf Pegamento is een huurovereenkomst aangegaan met Aroundtown voor de huur van 1160 m² kantoorruimte in kantorencomplex De Breul aan de Arnhemseweg 160 te Zeist.

Kantorencomplex De Breul bestaat uit vier kantoorvilla’s en is gelegen op het meer dan 200 jaar oude landgoed De Breul, aangelegd door tuinarchitect David Jan Zocher. De omgeving is dan ook groen en natuurrijk. De locatie is goed bereikbaar, met station Driebergen-Zeist op 1,5 km afstand en het centrum van Zeist op enkele minuten afstand met de auto. In de directe omgeving zijn meerdere bedrijven gevestigd zoals het WNF, Triodos en Essity.

De verhuurder, Aroundtown Holding B.V., werd in deze transactie geadviseerd door CBRE. Pegamento, de huurder, werd bijgestaan door Cresa.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.