Amsterdam,
13
mei
2016
|
12:00
Europe/Amsterdam

Petit Bateau huurt winkel aan de Plaats in Den Haag

Petit Bateau heeft met Van der Kooy Vastgoed een langjarig huurcontract getekend voor circa 144 m² winkelruimte aan de Plaats 8A in Den Haag. De Plaats is een van de oudste pleinen in het centrum van Den Haag waar diverse winkels, restaurants en cafés gevestigd zijn. De winkelruimte is verdeeld over de begane grond en de kelder.

De Franse retailer die met name bekend is vanwege haar baby- en dameskleding heeft de winkel afgelopen week in gebruik genomen.
Petit Bateau werd tijdens deze transactie geadviseerd door KroesePaternotte. CBRE adviseerde de verhuurder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.