Zwolle,
02
november
2020
|
16:11
Europe/Amsterdam

Phidias verkoopt wooncomplex in Zwolle aan RESIM Investment Group

Phidias heeft een woningcomplex met 40 appartementen en onderliggende parkeergarage verkocht aan RESIM Investment Group. Het bijzondere in 2010 ontwikkelde complex is kenmerkend door zijn vorm en ligging aan het Almelose kanaal, waardoor het de naam “De Burcht” draagt. RESIM Investment Group breidt met de aankoop zijn portefeuille verder uit.

Phidias werd tijdens de transactie begeleid door CBRE en juridisch bijgestaan door Ubink Rijs Advocaten. RESIM Investment Group zal het object zelf gaan beheren.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.