13
juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Pieter Broumels naar CBRE Valuation Advisory

Drs. Pieter Broumels MRICS RT (37) is door CBRE aangetrokken ter versterking van de business line Valuation Advisory.

In de rol van Director zal hij zich met een team van specialisten richten op de uitbreiding van vastgoedwaarderingen en advies voor o.a. woningbeleggers, corporaties, ontwikkelaars en financiële instellingen.

Broumels is afkomstig van Deloitte Real Estate, waar hij de afgelopen drie jaar als manager naast proces- en projectmanagement verantwoordelijk was voor vraagstukken omtrent waarderingen, integriteit, herstructurering van financieringen en controles van waarderingsprocessen namens de accountant. Daarvoor was hij werkzaam bij DTZ Zadelhoff, waar hij in zijn laatste functie als teamleider het Banking and Finance team binnen Valuation Advisory Services aanstuurde.

Roderick Smorenburg, Senior Director Valuation Advisory CBRE: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Pieter. Zijn kennis en ervaring aan zowel adviseurs- als makelaarszijde sluiten naadloos aan op de expertise en werkwijze van ons taxatieteam. Het team kenmerkt zich door een structuur waarin de specialismes Retail, Offices, Residential en Other vertegenwoordigd zijn. Op deze manier zijn wij in staat de vraagstukken van onze opdrachtgevers zeer gericht aan te pakken.”

Valuation Advisory voert taxatieopdrachten uit voor uiteenlopende nationale en internationale organisaties, waaronder banken, (beursgenoteerde) fondsen, institutionele beleggers en multinationals.