Amsterdam,
05
oktober
2017
|
14:46
Europe/Amsterdam

Powerhouse Company huurt in Westerlaantoren in Rotterdam

Powerhouse Company gaat zich vestigen in de Rotterdamse Westerlaantoren. Het full service architecten-, interieurarchitectuur- en designbureau heeft een (onder)huurcontract getekend voor circa 1.345 m² kantoorruimte aan de Westerlaan 17 en 18.

De Westerlaantoren ligt in het Scheepvaartkwartier met een schitterend uitzicht over De Maas en Het Park, dichtbij het centrum van Rotterdam. Het gebouw is tussen 2009 en 2012 volledig gerenoveerd waarbij moderne kantoorruimte en appartementen zijn gerealiseerd. De Westerlaantoren bestaat uit hoog- en laagbouw. In de hoogbouw vindt men kantoorruimte en appartementen, het kantoor van Powerhouse Company is in deze hoogbouw gevestigd.

CBRE trad op namens de onderverhuurder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.