Utrecht,
16
december
2020
|
17:11
Europe/Amsterdam

Principal Real Estate verkoopt kantoorgebouw in De Meern

Principal Real Estate Europe, de Europese tak van Principal Real Estate Investors verkoopt kantoorgebouw in De Meern aan Synvest Dutch Real Estate NV. Het gaat om een hoogwaardig kantoorgebouw, gelegen aan de Rijnzathe 12 in De Meern. Momenteel is het verhuurd aan Xerox, New Babylon Gardens en SuzoHapp.

Het gebouw ligt op bedrijventerrein Oudenrijn en heeft een zichtlocatie aan de A12. Het pand bevat in totaal circa 6.700 m² plus 113 parkeerplaatsen, werd gebouwd in 2003 en heeft energielabel A.

De verkoper werd bij deze transactie juridisch bijgestaan door VBC Notarissen en Source Law en commercieel geadviseerd door CBRE. De koper werd juridisch bijgestaan door VAD Notarissen en commercieel door Savills.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.