Amsterdam,
03
juli
2015
|
14:06
Europe/Amsterdam

Prodelta verhuurt 5.460 m² op distriport Benelux in Rotterdam

ProDelta en Kuehne + Nagel hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 4.633 m² bedrijfsruimte, 642 m² kantoorruimte, 522 m² entresolvloer en 1.571 m² buitenterrein, gelegen aan de Butaanweg5-B/C op het complex van Distriport Benelux in Rotterdam. Kuehne + Nagel kon door het vervroegd vrijkomen van de naastgelegen bedrijfsunit op deze locatie uitbreiden.


De noordelijke punt van Distriport Benelux bestaat uit ruim 28.000 m² logistieke ruimte verdeeld over 10 gelijkwaardige units die geschikt zijn voor de opslag van koopmansgoederen en gevaarlijke stoffen. Uniek is dat door ProDelta een “paraplu milieu-vergunning” is aangevraagd waardoor het voor huurders hier niet nodig is om separaat een milieuvergunning aan te vragen en lange procedures hen bespaard blijven. Het complex is multimodaal (water, weg en spoor) ontsloten en ligt direct naast de A4 en A15.

CBRE bracht de transactie namens de vertrekkende huurder tot stand.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.