19
december
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Prologis sluit huurovereenkomsten voor 50.200 vm in Tilburg

Prologis heeft twee nieuwe huurcontracten afgesloten voor de lange termijn. Het gaat om in totaal 50.200 m2 in Prologis Park Tilburg DC4.

Met deze overeenkomsten is Prologis Park Tilburg volledig verhuurd. Ingram Micro, een leverancier van computer- en technologieproducten, heeft het bestaande contract van 13.500 m2 verlengd en uitgebreid met 23.400 m2. Het tweede contract betreft een overeenkomst voor 13.300 m2 met een online retailer op het gebied van consumentenelektronica.

'Ondanks de uitdagende economische situatie zien we dat de veranderende supply chain-markt en toenemende populariteit van e-commerce zorgen voor een blijvende vraag vanuit de industrie voor moderne, efficiënte en strategisch gelegen distributieruimte', zegt Bram Verhoeven, vice president Prologis Benelux. 'We zijn blij dat Prologis Park Tilburg volledig verhuurd is, en we kijken er naar uit om ons portfolio op deze belangrijke logistieke locatie verder te ontwikkelen.'

Prologis Park Tilburg biedt 173.400 m2 aan distributieruimte en de mogelijkheid om nog eens 100.000 m2 te ontwikkelen. Met toegang tot de belangrijkste havens, logistieke doorvoerroutes en regionale logistieke hubs in de Benelux is Prologis Park Tilburg een goed voorbeeld hoe Prologis zowel de bestaande als groeiende markten kan voorzien in hun vraag naar logistiek vastgoed.
Prologis werd bij deze deal geadviseerd door Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij en CBRE.