Amsterdam,
29
maart
2022
|
11:32
Europe/Amsterdam

Proteno GmbH opent eerste fysieke winkel in Nederland en kiest voor Leidsche Rijn Centrum

Proteno GmbH, een Duitse winkel in gezondheids- en revalidatiehulpmiddelen, heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met a.s.r. real estate namens Shopping Centre LRC B.V voor de huur van ca. 115 m2 winkelruimte aan de Londenstraat 3C in Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. Met de komst van Proteno GmbH draagt Leidsche Rijn Centrum bij aan de diversiteit van het winkelaanbod.

Leidsche Rijn Centrum is een woon-, werk-, en winkelgebied gelegen in het stadscentrum van Leidsche Rijn met een totale oppervlakte van circa 40.000 m2 aan winkelruimte. In de aankomende drie jaar worden in dit gebied 3.500 woningen bijgebouwd. De goede bereikbaarheid met eigen trein- en busstation en ligging langs de A2 zijn belangrijke factoren voor Proteno GmbH om voor Leidsche Rijn Centrum te kiezen.

Met de vestiging van Proteno GmbH in Leidsche Rijn Centrum opent de voormalige e-shop haar eerste fysieke winkel in Nederland. Naar verwachting zal de winkel rond half mei opengaan voor publiek.

A.s.r. real estate werd in deze transactie geadviseerd door CBRE.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.