Utrecht,
07
mei
2019
|
09:50
Europe/Amsterdam

PSYQ en I-Psy huren ruim 1.900 m² aan Euclideslaan in Utrecht

PSYQ en I-Psy, onderdeel van de Parnassia Groep, hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het kantoorgebouw aan de Euclideslaan 151-191 te Utrecht. Deze overeenkomst omvat de huur van de begane grond tot en met de derde verdieping en 43 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Met de verhuur van 1.962 m² is het totale gebouw van 3.951 m² volledig verhuurd. Het kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie op kantorenpark Rijnsweerd nabij de uitvalswegen A28 en A27.

De organisaties binnen de Parnassia Groep bieden professionele hulp aan mensen met psychische problemen. De overige huurder in het gebouw is OGD ict-diensten.

De (voormalige) eigenaar van het gebouw werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE. Amgea Vastgoed Adviseurs begeleidde de huurder, Parnassia Groep.

Het gebouw werd recentelijk verkocht – als één van de 12 kantoorgebouwen – aan een joint-venture van het Nederlandse QUAN Investors en het Amerikaans-Britse Harbert Management Corporation.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.