Apeldoorn,
10
april
2019
|
10:39
Europe/Amsterdam

PsyQ kiest voor vernieuwde Rietveld Offices

Het kantoorgebouw aan de Rietveld 55-57 in Apeldoorn verwelkomt vanaf juli PsyQ als nieuwe huurder. PsyQ sloot onlangs een nieuwe huurovereenkomst af met verhuurder Time Equities, voor circa 550 m² kantoorruimte. PsyQ is een landelijk opererend netwerk en samenwerkingsverband van verschillende ggz- instellingen. PsyQ biedt specialistische, vooruitstrevende behandelingen voor de meest voorkomende psychische problemen.

Het kantoor wordt momenteel volledig gerevitaliseerd en krijgt een moderne make-over, waardoor de kantoorruimtes een frisse look en feel zullen krijgen. De kantoorruimtes zullen volledig casco gerenoveerd opgeleverd worden naar hedendaagse maatstaven. De locatie is heeft een uitstekende bereikbaarheid met de auto met een ligging direct aan de ring van Apeldoorn op steenworp afstand van de A50. Daarnaast ligt het op loopafstand van station Apeldoorn Oost.

Naast PsyQ maakte ook Regus bekend te gaan uitbreiden in de Rietveld Offices. Door de gezamenlijke stappen van PsyQ en Regus, zal hiermee in de zomer van 2019 het eerste bouwdeel van het kantoor volledig gevuld zijn. Rietveld Offices nu voor circa 50% verhuurd.

De verhuurder Time Equities werd, in collegiale samenwerking met MVGM, geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.