Amsterdam,
17
februari
2015
|
12:00
Europe/Amsterdam

Raad voor Accreditatie huurt 1.700 m² in Utrecht

Daalse Kwint

De Raad voor Accreditatie (RvA) heeft een huurovereenkomst gesloten met Deka Immobilien Investment GmbH voor 1.700 m² kantoorruimte. De accreditatieinstelling huurt de 3e en 4e verdieping van de Daalse Kwint , gelegen aan het Daalseplein 1- 102 in Utrecht. De huuringangsdatum is 1 oktober 2015.

Het kantoorgebouw Daalse Kwint ligt in het hart van het stationsgebied van Utrecht en heeft een totale oppervlakte van circa 12.365 m² kantoorruimte. In de directe omgeving zijn vooral overheidsinstanties en zakelijke- & financiële dienstverleners actief. Deka Immobilien Investment GmbH heeft het gebouw gerenoveerd waardoor het voldoet aan de eisen die gesteld zijn aan het energielabel A en het Breeam Very Good label.

 

De RvA had behoefte aan een kantooromgeving die meer ruimte biedt voor het delen van werkplekken en kennis. Siebe de Boo, Director Agency bij CBRE: “Op basis van deze uitgangspunten hebben wij een ‘Stay versus Go onderzoek’ uitgevoerd. Hieruit bleek dat het huidige kantoorgebouw, waar medewerkers op verschillende verdiepingen werken, niet optimaal voldeed aan de wensen van de RvA. Na een marktoriëntatie is de Daalse Kwint als het meest ideale alternatief geselecteerd. Belangrijkste factoren voor de keuze van de RvA voor het nieuwe kantoor zijn: de mogelijkheid om met de gehele organisatie op één vloer gehuisvest te worden, het opleverniveau en de uitstraling van het gebouw.” De medewerkers van de RvA krijgen hun werkplekken op de 3e verdieping. De verdieping erboven zal worden ingericht als vergaderruimte.

CBRE heeft de belangen van huurder RvA behartigd bij de aanhuur, en zal ook de inrichting van het nieuwe kantoor begeleiden. Het beheer van de Daalse Kwint is in handen van DTZ Zadelhoff Property Management B.V.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.