Amsterdam,
26
juli
2018
|
15:04
Europe/Amsterdam

Real Estate Growth Fund koopt pand van 16.500 m2 in Genemuiden

Real Estate Growth Fund heeft een kantoor- en industrieruimte aan de Nylonstraat 7 te Genemuiden aangekocht. Het pand is gebouwd in 2009 en beslaat in totaliteit circa 16.500 vierkante meter. Het verhuurbare metrage is verdeeld over circa 14.000 m² industrieruimte en circa 2.500 m² kantoorruimte. Verkoper van het pand is Borghese Real Estate die het object in 2009 eveneens heeft ontwikkeld. Momenteel is het pand langjarig verhuurd aan GreenFields.

Borghese Real Estate realiseert een verscheidenheid aan vastgoed in Nederland waaronder kantoren, hotels, woningen en gebouwen voor groot- en detailhandel. Gezamenlijk met eindgebruikers wordt steeds vaker nieuwe passende huisvesting vertaald naar duurzame, praktische en moderne oplossingen. Sprekende voorbeelden hiervan zijn de huisvesting voor RAM Mobile in Utrecht, BETAP in Genemuiden en BMW langs de ringweg A10 in Amsterdam.

Tijdens de onderhandelingen werd Real Estate Growth Fund bijgestaan door Loyens en Loeff. CBRE stond Borghese Real Estate bij via de afdeling MidCap Investments.