Amsterdam,
08
april
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Redevco verkoopt HUF-gebouw in Rotterdam

Redevco heeft het HUF-gebouw aan de Hoogstraat in Rotterdam verkocht aan een investeringsvehikel van Van der Kooy Vastgoed en Noorderhoofd Real Estate, onderdeel van een groter single family office in Amsterdam.

Het HUF-gebouw is een monumentaal en iconisch gebouw gelegen aan de Hoogstraat 181-183 in Rotterdam. Het gebouw bestaat uit 3 winkels aan de Hoogstraat en kantoren op de verdiepingen. De winkels zijn verhuurd aan Søstrene Grene, Foot Locker en Soccer2000. De kantoren zijn verhuurd aan HVMP en Procentec. Daarnaast maken 25 parkeerplaatsen onderdeel uit van de transactie in een nabijgelegen parkeergarage.

De verkoop van het HUF-gebouw past in Redevco’s groei- en diversificatiestrategie, waarbij het bedrijf zich meer toelegt op sectoren buiten het retail segment, zoals woningen, en het transformeren van bestaand winkelvastgoed in multifunctionele bestemmingen.

CBRE begeleidde de transactie namens Redevco.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.