15
juli
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Reed Elsevier verlengt huurcontract en introduceert nieuwe werkplekstrategie

Reed Elsevier en Commerz Real Investmentgezellshaft mbH zijn een 10-jarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor circa 20.000 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen in de Millennium Tower aan de Radarweg 29 in Amsterdam.

Reed Elsevier besloot haar huurcontract te verlengen na een uitgebreide analyse van de huidige locatie en alternatieve kantorenlocaties. Door de ontwikkeling van een nieuw werkplekconcept neemt Reed Elsevier voor haar bedrijven Elsevier, Reed Business en Lexis Nexis aanzienlijk minder vierkante meters in gebruik.

Millennium Tower ligt in Amsterdam Sloterdijk, een locatie die volop in ontwikkeling is. Sloterdijk is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en er wordt actief geïnvesteerd in het creëren van een goede functiemix en faciliteiten op het gebied van horeca, retail en leisure.

CBRE trad in deze op als adviseur van de huurder en was daarbij verantwoordelijk voor de commerciële onderhandelingen, locatieanalyse en de introductie van de nieuwe werkplekstrategie.