Amsterdam,
12
november
2018
|
16:12
Europe/Amsterdam

Regus tekent huurovereenkomst voor 4000 m2 in CitySide-Rivierstaete Amsterdam

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, vestigt zich in CitySide-Rivierstaete. Het bedrijf heeft met Vastint Netherlands een langjarige overeenkomst gesloten voor de huur van 4.000 m2 kantoorruimte in het gebouw aan de Trompenburgstraat in Amsterdam. Regus heeft nog voor opening 50% verhuurd aan een tech company. Het is de 21ste locatie in de hoofdstad. De nieuwe vestiging opent op 1 december zijn deuren.

Regus huurt de eerste en tweede verdieping van CitySide-Rivierstaete. Het gebouw is ideaal gelegen aan de oevers van de Amstel, op loopafstand van het NS- en metrostation Amsterdam Amstel en op vijf minuten rijden vanaf de A10 en A2. Het onderscheidende complex van circa 30.000 m2 is volledig herbouwd tot een nieuwe creatieve hotspot in het hart van Amsterdam. Het pand staat op een bijzondere historische locatie waar begin 20ste eeuw automobielfabriek Spyker gevestigd was.

MVSA Architects maakte het nieuwe ontwerp. De transparante glasgevel geeft het gebouw een open en toegankelijk karakter, met veel lichtval en indrukwekkende uitzichten vanaf de vele dakterrassen die het complex te bieden heeft. Deze verbinding tussen binnen en buiten draagt bij aan een gezond werkklimaat.

De grootschalige renovatie is bijna afgerond; sinds 1 november is het pand klaar voor gebruik. Regus is, na MessageBird, de tweede huurder die zijn intrek neemt.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “CitySide-Rivierstaete is onze grootste aanhuur dit jaar en tevens een hele succesvolle. Nog voor de oplevering, hebben wij 2.000 m2 verhuurd aan een tech company van wereldformaat. Het is een prachtige locatie in Amsterdam. Het gebouw is heel mooi gerenoveerd door het gerenommeerde MVSA. Daarnaast prijzen wij ons gelukkig met de toonaangevende omringende huurders van CitySide-Rivierstaete.”

CBRE adviseerde eigenaar Vastint Netherlands bij de verhuur.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.