Amsterdam,
31
mei
2018
|
16:46
Europe/Amsterdam

Remco Rothkrantz start Investment Advisory binnen CBRE Capital Advisors

Nieuwe dienstverlening voor pensioenfondsen en verzekeraars

CBRE versterkt haar Capital Advisors team met Remco Rothkrantz. Hij treedt per 1 juni aan als Senior Director.

In zijn nieuwe rol gaat Remco zich richten op een verbreding van CBRE’s bestaande dienstverlening aan institutionele beleggers en fondsmanagers. De nieuwe dienstverlening gaat opereren onder de naam Investment Advisory.

Investment Advisory komt tegemoet aan de behoefte bij pensioenfondsen en verzekeraars aan onafhankelijke strategische advisering en expertise rondom het beleggen in (indirect) onroerend goed, alsook de samenstelling, selectie en monitoring van onroerendgoedportefeuilles.

Remco is afkomstig van Kempen Capital Management en heeft dertien jaar ervaring in Onroerend Goed, Asset Management en Corporate Finance. De afgelopen vijf jaar was hij bij Kempen & Co als Director Non-Listed Real Estate Solutions verantwoordelijk voor de advisering over niet-genoteerd onroerend goed aan institutionele beleggers.

Erik Langens, Executive Director Capital Markets
Ons Capital Advisors team biedt integraal Corporate Finance advies op het gebied van private onroerendgoedfondsen, platformtransacties en transacties op de secundaire markt. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Met Remco’s komst zetten we de volgende stap in de verbreding van ons aanbod.
Erik Langens, Executive Director Capital Markets
Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.