Amsterdam,
18
september
2018
|
10:31
Europe/Amsterdam

Reshape Properties verkoopt 128 woningen in Den Haag aan Amvest

ReShape Properties verkoopt het woningproject ‘Juliana van Stolberglaan’ aan Amvest Investment Management. Het project bestaat uit vier appartementengebouwen met in totaal 128 appartementen en 132 parkeerplaatsen. Amvest neemt de middeldure vrijesectorhuurwoningen op in de beleggingsportefeuille van één van haar klanten. Naar verwachting start de bouw nog dit jaar.

Sven Mathijssen, partner bij ReShape Properties: “Op de plek waar TNO in het verleden kantoor hield wordt na een intensief traject met betrokken buurtbewoners dit mooie project gerealiseerd dat goed in de omgeving is ingepast. Bezuidenhout kent relatief veel gedateerd woningaanbod en kan zich nu verheugen op de komst van deze nieuwe wooncomplexen.”

De hoogwaardige nieuwbouwwoningen liggen in het aantrekkelijke woongebied Bezuidenhout-Midden. Het centrum en centraal station van Den Haag bevinden zich op steenworp afstand en de Randstadrail stopt praktisch voor de deur. Met de Theresiastraat om de hoek liggen de dagelijkse voorzieningen binnen loopafstand. De appartementengebouwen hebben 7 verdiepingen en verschillende type appartementen. Ieder appartement beschikt over een privé buitenruimte en externe berging. Het gemiddelde woonoppervlak is circa 94 m². OPL architecten uit Utrecht tekende voor het ontwerp. De turnkey realisatie komt in handen van Ballast Nedam. Oplevering wordt verwacht in het eerste half jaar van 2021.

Robbert Arkenbout, Associate Director Capital Markets CBRE: “Den Haag is een van de snelgroeiende woonsteden met een toenemende vraag naar huurappartementen in het middensegment. De locatie en het woonprogramma van dit project sluit goed aan bij deze vraag.”

Het Residential Capital Markets team van CBRE trad bij deze transactie op als adviseur namens Reshape Properties.