Amsterdam,
02
december
2022
|
18:11
Europe/Amsterdam

Resido Vastgoed koopt kantoorvilla ‘Frisia State’ in Zwolle

Resido Vastgoed, een ontwikkelaar uit Zwolle, heeft de monumentale kantoorvilla ‘Frisia State’ aan de Ruiterlaan 7 in Zwolle verworven.

Frisia State is een kantoorvilla van circa 1.800 m² verhuurbare oppervlakte en is verhuurd aan Turck B.V.. De kantoorvilla is gelegen op een perceel van 5.625 m2 eigen grond.  

De kantoorvilla betreft een gemeentelijk monument dat in 1870 is gebouwd voor baron ‘De Vos van Steenwijk’. In 1935 werd de villa een hotel waar onder andere prins Bernard en prinses Juliana regelmatig verbleven. Op dit moment wordt het object gebruikt als kantoor.

Resido Vastgoed werd in deze transactie juridisch bijgestaan door Nysingh Advocaten & Notarissen. CBRE begeleidde de verkoper, een internationale private belegger.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.