19
maart
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Rhenus Contract Logistics huurt bedrijfsruimte in Tilburg

In het nieuwe distributiecentrum aan de Haya van Somerenstraat 4 heeft Rhenus Contract Logistics circa 10.000 m² bedrijfsruimte, 300 m² kantoorruimte en 1.400 m² mezzanine gehuurd ten behoeve van een logistieke operatie voor opdrachtgever uit de medische sector.

Deze nieuwbouwontwikkeling van Dok Vast B.V., gelegen op bedrijventerrein Katsbogten, is in december 2007 opgeleverd. Met de verhuur aan Rhenus Contract Logistics is het object, met een oppervlakte van circa 40.000 m², geheel verhuurd. De andere huurders zijn Dobotex B.V. en Koeltransport Tilburg B.V.

Bedrijventerrein Katsbogten bestaat uit 70 hectare grond en is ontwikkeld sinds het einde van de jaren '80. De concrete aanleiding voor de ontwikkeling ervan was gelegen in het feit dat verschillende bedrijven uit de transport- en distributiesector een locatie zochten die gelegen was aan de A58. Inmiddels zijn er enkele tientallen bedrijven uit de logistieke sector gehuisvest op Katsbogten, waarvan de totale voorraad bedrijfsruimte 210.000 m² bedraagt.

CB Richard Ellis en Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij waren belast met de verhuur van het object.